Verzending en Levering

Verzending
Doorgaans worden alle bestellingen binnen 1 werkdag verwerkt en verzonden.
Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?


De meeste bestellingen worden binnen 24 uur verzonden. Na het uitvoeren van een bestelling sturen we het trackingnummer per e-mail en verstrekken we onderzoeksadressen.
Kunnen jullie naar mijn land verzenden?


we kunnen naar uw land verzenden. We kunnen monsters van één item of grote bestellingen naar meer dan 100 landen verzenden.
Wanneer komt mijn bestelling aan?


We verzenden uw bestelling binnen 1 dag sinds de tijd die we nodig hebben om uw betaling te bevestigen, gebruik International Express Service voor alle leveringen, het duurt ongeveer 5-7 dagen voor uw deur. Extra vertragingen kunnen optreden tijdens de maanden oktober.- februari vanwege de grote vraag en zware belasting van postdiensten en douane.
Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen


We zijn toegewijd aan uw totale tevredenheid. Als u, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 30 werkdagen na ontvangst van het artikel(en) de productprijs en eventuele bijbehorende belasting volledig terugkrijgen. Om een ​​tegoed voor een ruil of een tegoed op uw rekening te ontvangen, moet u er rekening mee houden dat alle retourzendingen en ruilingen in nieuwe, ongebruikte of ongedragen staat moeten zijn met de originele labels en stickers eraan bevestigd. Artikelen die als versleten, gebruikt, vuil of ontbrekende labels worden beschouwd, worden op kosten van de koper teruggestuurd en er vindt geen restitutie plaats. Aangezien verloren gegane retourzendingen de verantwoordelijkheid van de klant zijn, moet u ervoor zorgen dat u een trackingnummer van de koerier voor de retourzending verkrijgt. Alle transacties zijn beveiligd. De website van Sunglasses is voorzien van een SSL-encryptiesysteem om persoons- en betalingsgegevens te beschermen. We verkopen of verzenden geen artikelen die via de site zijn besteld rechtstreeks aan personen waarvan we weten dat ze jonger zijn dan 18 jaar. We zullen geen persoonlijk identificeerbare informatie verzamelen (bijv. naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres), ook wel bedoeld hierin als "persoonlijke informatie", over u, tenzij u deze vrijwillig aan ons verstrekt.