Voorwaarden & Privacy

Voorwaarden & Privacy
Wij beloven uw privacy te respecteren. We delen of distribueren op geen enkele manier persoonlijke, zakelijke of contactgegevens. Gelieve gerust te winkelen in onze schoenenwinkel.


Welke informatie verzamelen we?
We verzamelen informatie van u wanneer u zich registreert op de site, een bestelling plaatst, deelneemt aan een wedstrijd of sweepstake, reageert op een enquête of communicatie zoals e-mail, of deelneemt aan een andere functie van de site.


Bij het bestellen of registreren kunnen we u vragen om uw naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer, creditcardgegevens of andere informatie zodat we u diensten kunnen verlenen


De privacywetgeving vereist dat we persoonlijke informatie over u alleen van u verzamelen als het redelijk en praktisch is om dit te doen.


Hoe gebruiken we uw gegevens?
We kunnen de informatie die we van u verzamelen gebruiken wanneer u zich registreert, producten koopt, meedoet aan een wedstrijd of promotie, reageert op een enquête of marketingcommunicatie, op de website surft of bepaalde andere sitefuncties op de volgende manieren gebruikt:


Om onze site-ervaring te personaliseren en ons in staat te stellen het type inhoud en productaanbiedingen te leveren waarin u het meest geïnteresseerd bent.


Om ons in staat te stellen u beter van dienst te zijn bij het reageren op uw klantenserviceverzoeken.


Om uw transacties snel te verwerken.
Om een ​​wedstrijd, promotie, enquête of andere sitefunctie te beheren.


Als u onze e-mailnieuwsbrief wilt ontvangen, kunnen we u periodiek e-mails sturen. Als u geen promotionele e-mail van ons meer wilt ontvangen, raadpleegt u de "Hoe kunt u zich afmelden, verwijderen of informatie wijzigen die u aan ons hebt verstrekt?" hieronder. Als u toegang tot uw persoonlijke gegevens nodig heeft, log dan in op uw account en registreer u bij ons. Als u uw gegevens moet bijwerken (bijvoorbeeld als u uw adres wijzigt), breng dan wijzigingen aan in uw "accountgegevens".


De persoonlijke informatie waar we om vragen, wordt over het algemeen gebruikt om goederen of diensten aan u te leveren. Voor een creditcardtransactie hebben we bijvoorbeeld uw kaartnummer nodig. Waar mogelijk proberen we ervoor te zorgen dat onze openbaarmaking van informatie aan andere organisaties in een manier die individuen niet persoonlijk identificeert.


Toegang tot uw persoonlijke gegevens
We zullen u toegang geven tot al uw persoonlijke informatie die we hebben (behalve in de beperkte omstandigheden die worden erkend door de privacywetgeving).


Uw toestemming door onze site te gebruiken, stemt u in met ons privacybeleid.